Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Méhecske csoport

         Óvodapedagógus: Pintér-Lévai Anna, Ani néni
Pedagógiai asszisztens: Magos-Lengyel Cintia                                                 
                     Dadus néni: Simonicsné Süli Gyöngyi, Gyöngyi néni

A Kerekerdő Óvoda ajtaján belépve, rögtön az első ajtó mögött bújik meg kis csoportunk- a Méhecske csoport. Gyakran észre sem vesznek minket e miatt! De ne hidd, hogy kis csoportunk láthatatlan! Bár csak húszan vagyunk, igazán méltók vagyunk a nevünkre: igazi kis nyüzsgő, kíváncsi, mindig aktív, vidám és kedves gyerekek járnak ide. A kis csoporttermünk kuckóival családias hangulatot sugároz. Ezt a családias hangulatot erősítjük vegyes korosztályú gyermekeinkben is, tanítva őket az elfogadásra, egymás segítésére, szeretetére . A kis létszám miatt lehetőségünk van a személyesebb,  még inkább egyénre szabott foglalkoztatásra, s ezzel a tehetségfejlesztésre, felzárkóztatásra. Ezt a lehetőséget messzemenően igyekszünk kihasználni.
Méhecskés hitvallásunk: "Csináljon bármit, ami nyitogatja szemét és eszét, szaporítja tapasztalatait. Ő azt hiszi, csak játszik. De mi már  tudjuk mire megy ki a játék. Arra, hogy e világban otthonosan mozgó, eleven eszű és tevékeny ember váljék belőle."( Varga Domokos)
E hitvalláshoz híven terelgetjük a kis méhecskéinket, alakítjuk, formáljuk személyiségüket. Szeretünk sokat a szabad levegőn tartózkodni, sétálni, kirándulni, mindig aktívaknak lenni.
 Szeretettel és humorral, játékkal, nevetéssel és állandó tevékenykedéssel próbáljuk felfedeztetni velük saját lényüket és a körülöttünk lévő csodálatos világot.